Tattoopunktura


Tattoopunktura je ve světě tělesných modifikací novou a zcela jedinečnou záležitostí – tattoopunktura je speciální tetovací technika aplikovaná na akupunkturních bodech. Je to „tetování“, které léčí, zvyšuje fyzickou a psychickou odolnost, dodává energii, harmonii, stabilitu a chuť do života.
Spojením našich bohatých zkušeností s tradičními technikami zdobení kůže a čínskou medicínou oživujeme zapomenutou funkci tetování – léčení a vylepšení našeho těla. Sci‑fi? Ne, vědecký archeologický výzkum 5300 let staré mumie nalezené roku 1991 v Alpách – Ötziho, jehož četná tetování odpovídají akupunkturním bodům užívaným k léčení jeho nemocí. Teorii jsme ověřovali na vlastních kůžích a s nadšením jsme mohli konstatovat, že tattoopunktura má skutečně výrazný pozitivní efekt odpovídající účinkům akupunktury daných míst. Tattoopunkturou se můžete zároveň zdobit i léčit, můžete objevit zapomenuté schopnosti a kouzla vaší kůže.

Jak tattoopunktura vypadá

Technika a podstata tattoopunktury dovoluje převážně jednoduché lineární ornamenty barvené uhlíkem, tedy černou tetovací barvou. Je třeba zdůraznit, že tetovaný symbol nemá zásadní vliv na léčebné působení. To, co dělá tattoopunkturu tattoopunkturou je technika, a zejména přesné umístění; kupříkladu legendární bod ZuSanLi se nachází pod kolenem, nikde jinde. Volba vhodného energetického nebo osobního symbolu může účinek samozřejmě jen umocnit.

Co můžete čekat?

Intenzita prožitku během realizace je srovnatelná s tetováním strojkem a dokážeme ji operativně upravit lokální akupunkturní analgezií.
Tattoopunktura se dobře hojí a nevyžaduje zvláštní následnou péči.
Účinky můžete pozorovat již druhý den (často spojené s určitou formou euforie), největší kouzlo tattoopunktury ale spočívá v jejím jemném dlouhodobém působení.

Healing

Aplikaci ozdravné tattoopunktury předchází zevrubná diagnostika pohledem tradiční čínské medicíny a zkušební, případně přípravná akupunktura. Tattoopunktura působí trvale, nemůžeme tedy takto ošetřovat např. „bod na bolení v krku“, můžeme ale kontinuálně posilovat imunitu, zlepšovat stav např. alergie, astmatu, cukrovky, migrén, harmonizovat hormonální systém, léčit plejádu „drobných obtíží“, které s praktickým lékařem prostě neřešíte, nebo si s nimi neví rady.

BoostUp

Tattoopunktura pomáhá, i když nemáte konkrétní zdravotní obtíže. Zvyšuje fyzickou i psychickou odolnost a vytrvalost, snižuje únavu, stabilizuje nálady, dodává energii i koncentraci potřebnou k jejímu efektivnímu využití, posiluje imunitu a harmonizuje tělo, emoce, mysl i ducha, zlepšuje trávení a metabolizmus, obnovuje chuť do života. S výběrem nejvhodnějšího posilujícího bodu, stejně jako s podobou Vaší tattoopunktury Vám mile rádi poradíme!
tattoopunktura v žádném případě nenahrazuje regulerní léčbu, jedná se o komerční aplikaci poznatků archeologického výzkumu.